Lisette de Wildt

DTV Consultants

Biografie

Lisette heeft ruim 14 jaar ervaring in verkeersveiligheidsonderzoek en is een expert op het gebied van verkeerseducatie in het secundair onderwijs.

Als accountmanager heeft zij er voor gezorgd dat TotallyTraffic (parapluproject verkeerseducatie) voor het secundair onderwijs niet alleen in de Stadsregio Rotterdam, maar ook in de provincie Noord-Brabant en gemeente Amsterdam op de kaart is gezet.

https://nl.linkedin.com/in/lisette-de-wildt-68a9595

Hoe krijg je secundair onderwijs scholen zo ver dat zij prioriteit geven aan verkeerseducatie? - "Verkeerseducatie is in het secundair onderwijs in Nederland niet verplicht. Scholen worden overspoeld met allerlei thema’s. Verkeerseducatie en verkeersveiligheid krijgen dan niet altijd prioriteit. Op basis van acht jaar praktijkervaring weten wij hoe wij scholen kunnen overtuigen om juist verkeerseducatielessen in te roosteren. Graag lichten wij onze succesvolle aanpak toe.

www.dtvconsultants.nl

 

KEUZE NVVC: Verkeerseducatie in het secundair onderwijs! – Hoe krijg je secundair onderwijs scholen zover dat zij juist hier prioriteit aan geven?
Themasessie 2